Foto: Magnus Fröderberg

Scouterna – en samhällskraft att räkna med

Scouterna är en viktig samhällsbyggare som är med och formar dagens och morgondagens ledare. Vi jobbar aktivt för inkludering och mångfald samt för en trygg fritid som är fri från kränkningar och övergrepp. Vi lär barn och unga att vara schyssta mot varandra och mot miljön. De får ta ansvar och utvecklas som ledare. I Sverige ger vi redan 70 000 barn och unga dessa möjligheter.

Men vi vill ge fler en trygg fritid fylld med äventyr och kompisar! Det kan vi göra med hjälp av företagssamarbeten. Scouterna letar efter långsiktiga partnerskap som bidrar till ett bättre samhälle. Tillsammans kan företaget och Scouterna göra en större nytta än var och en för sig.

Nedan presenteras kort hur ert företag kan investera i ett hållbart samhällsengagemang. Se dessa som inspiration för fortsatta och fördjupade samtal.

ulrika-suad

Partner

Som partner vill ni utveckla ert företag genom att tillsammans med oss ta er an de samhällsutmaningar som Scouterna jobbar med: partnerskap för psykisk hälsa och trygg fritid, integration och mångfald och/eller ledarskap. Tillsammans skräddarsyr vi ett samarbete där vi kan engagera era medarbetare och kunder i gemensamma aktiviteter såsom utbildningar och kampanjer för att öka stoltheten och ge mervärde till ert varumärke. Målet är att med hjälp av våra 70 000 medlemmar och era medarbetare göra det möjligt för fler barn och unga från hela samhället att få en meningsfull fritid fylld med kompisar och äventyr.  

Scoutvän

Som scoutvän vill ni genom att ge en engångsgåva vara med och bygga en bättre värld tillsammans med barn och unga. Det kan till exempel vara som julklapp till kunder och anställda, insamling vid personalfest, gåva till någon som fyller år, slutar eller går i pension. Er gåva går till den del av verksamheten där behovet är som störst. Som tack får ni ett gåvobevis, årlig verksamhetsberättelse och e-postsignatur men framförallt vetskapen om att ni möjliggör att fler barn och unga från hela samhället får en meningsfull fritid fylld med kompisar och äventyr och att Scouterna tack vare er kan fortsätta göra världen bättre.

scoutvan

Vi är över 70 000 barn och unga i 1 100 scoutkårer över hela landet
– vill ni vara med?

Kontakta oss - Företag

  • Personuppgifter

  • Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.
    Läs mer:
    stodoss.scouterna.se/riktlinjer-personuppgiftsbehandling

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.

Kontakt

Har du frågor eller vill ha mer information? Kontakta gärna:

Scouternas kansli

Telefon: 08-568 432 00

E-post: info@scouterna.se

Adress: Box 420 34, 126 12 Stockholm

* Scouterna har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, är medlemmar i Giva Sverige och är gröna på Givarguidens lista. Under 2018 användes 93,4  % av de insamlade medlen till verksamhet för barn och unga och 6,6  % användes till nödvändig administration, kvalitetskontroll och insamlingsarbete. Scouterna växte med 426 nya världsförbättrare under 2018!