Bli månadsgivare!

Tack för att du vill vara med och ge barn och unga från alla delar av samhället möjlighet att uppleva äventyr tillsammans, växa som individer och förändra både samhället och världen!

Med din hjälp kan vi sprida scouting till fler, utbilda fler ledare och nå ut i områden där vi ännu inte finns. Just regelbundenheten i din gåva som månadsgivare har stor betydelse. Den bidrar till att vi kan få bättre framförhållning i vårt arbete och därmed göra ännu större skillnad för barn och unga.

Som ett litet tack för att du blir månadsgivare får du hem tidningen Scout fyra gånger om året, där vi lyfter fram goda exempel på hur scouter verkar som världsförbättrare, både i Sverige och runtom i världen. Du vår också vårt nyhetsbrev och en reflex med scoutliljan på. Du kan ändra eller avsluta ditt månadsgivande när du vill.

Du kan enkelt bli månadsgivare via autogiro eller genom att skicka ett sms. Välj det sätt som passar dig bäst.

MÅNADSGIVARE VIA SMS

Att bli månadsgivare via sms är enkelt. Du bestämmer dig för om du vill skänka 50, 100 eller 200 kr i månaden och skickar sedan ett sms med någon av nedanstående texter till 72 901.

Vill du exempelvis skänka 100 kr i månaden skickar du ett sms med texten SCOUT100 till 72 901.

SCOUT50 (50 kr)
SCOUT100 (100 kr)
SCOUT200 (200 kr)

Obs! Om du vill få hem tidningen Scout, vårt nyhetsbrev och en reflex behöver du meddela oss din hem och e-postadress, genom att mejla info@scouterna.se.

Säg upp ditt månadsgivande

Om du redan är månadsgivare via sms, men av någon anledning vill avbryta ditt månadsgivande skickar du ett sms med någon av nedanstående texter till 72 901.

STOPP SCOUT50
STOPP SCOUT100
STOPP SCOUT200

MÅNADSGIVARE VIA AUTOGIRO

Mobilt BankID: Fyll i blanketten digitalt och signera med Mobilt BankID här!
Utan Mobilt BankID: Ladda ner Scouternas autogiroblankett. Skriv ut, fyll i och posta till:

Scouterna
Box 420 34
126 12 Stockholm

Blanketten kan också beställas på telefonnummer 08-568 432 00 eller genom att mejla info@scouterna.se.

Den 28 varje månad dras den summa som du önskar ge till Scouterna och därmed kommer fler barn och unga få en meningsfull fritid fylld med äventyr och kompisar!

Vill du ändra månadsbelopp, göra uppehåll i bidragen eller har en fråga är du välkommen att kontakta oss på info@scouterna.se eller 08-568 432 00.

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.