Bli månadsgivare

scouterna-behover-dig

Därför behöver Scouterna dig!

Bli månadsgivare till Scouterna och bidra till att fler barn och unga får uppleva äventyr och kompisar. Tack vare dig som månadsgivare kan vi säkerställa en långsiktig hållbarhet i vårt arbete för att få barn och unga i vårt samhälle att växa som individer, få en trygg och meningsfull fritid och tillsammans göra världen bättre. Som månadsgivare blir du en del av scouternas vänner och får därmed hem vår tidning Scout i brevlådan tre gånger per år, rapport, en e-signatur och ett e-diplom som bevis på ditt ovärderliga engagemang.

Gör så här

Med e-legitimation: Fyll i blanketten digitalt och signera med e-legitimation här!

Utan e-legitimation: Ladda ner Scouternas autogiroblankett. Skriv ut, fyll i och posta till:

Scouterna
Box 420 34
126 12 Stockholm

Blanketten kan också beställas på telefonnummer +46 8 568 432 00 eller genom att mejla info@scouterna.se.

Den 28 varje månad dras den summa som du önskar ge till Scouterna och därmed kommer fler barn och unga få en meningsfull fritid fylld med äventyr och kompisar!

Vill du ändra månadsbelopp, göra uppehåll i bidragen eller har en fråga är du välkommen att kontakta oss på info@scouterna.se

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.

Tack för ditt engagemang, tillsammans gör vi världen bättre!

Kontakt

Har du frågor eller vill ha mer information? Kontakta gärna:

Scouternas kansli

Telefon: 08-568 432 00

E-post: info@scouterna.se

Adress: Box 420 34, 126 12 Stockholm

* Scouterna har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, är medlemmar i FRII och är gröna på Givarguidens lista. Under 2017 gick 5,5 % av vår insamling till administrativa kostnader och 3,5 % till insamlingskostnader. 88,5 % gick direkt till ändamålsenlig verksamhet. Under 2017 växte Scouterna med 4 nya världsförbättrare om dagen!