Ge en engångsgåva

När du ger en engångsgåva till Scouterna kan fler barn och unga får uppleva äventyr och kompisar. Med ditt stöd kan vi öka takten i att lösa lokala och globala samhällsutmaningar, stötta våra kårer och ledare med olika verktyg och fortsätta driva förebyggande arbete inom flera områden med målet att skapa trygga individer och en säker verksamhet. Det finns massor att göra och med ditt stöd gör vi världen bättre tillsammans!

Det finns flera olika sätt att ge en engångsgåva till Scouterna på och du väljer det alternativ som passar dig bäst. Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.

Swisha en gåva

Swisha din gåva till Scouternas 90-konto på      123 900 52 24

Sätt in pengar på vårt 90-konto

Vårt 90-konto är Bankgiro 900-3161, skriv gärna vad gåvan avser i meddelanderaden

Ditt stöd behövs!

Scouterna har verktyg och metoder som kan lösa samhällsutmaningar men saknar resurser för att kunna bidra fullt ut. Så du behövs. Med ditt stöd kan Scouterna göra ännu mer och fler barn och unga få en trygg meningsfull fritid fylld med äventyr och kompisar! Tack för att du vill vara med och stödja Scouterna.

Tillsammans gör vi världen bättre!

DSC_0451

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.