Andra sätt att stötta Scouterna

Sverige står inför stora utmaningar och flera av dem är akuta att lösa. Barn och unga mår allt sämre och tusentals nyanlända barn ska hitta en plats och trygghet i ett nytt hemland.

Scouterna jobbar aktivt för integration och mångfald, för att all fritidsverksamhet ska vara trygg, fri från kränkningar och övergrepp samt för att utveckla barn och ungas ledarskap. Vi har verktyg och metoder som kan lösa de samhällsutmaningar vi står mitt i, men vi saknar resurser för att kunna bidra fullt ut.

Därför behöver vi ditt stöd. På denna sida hittar du lite olika sätt att bidra till Scouternas verksamhet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring någon av dem.

Tillsammans gör vi världen bättre!

scout-spelar-trumpet

klattrande-scout

Köp Scoutprylar

Scoutshopen är Scouternas egen webbshop och där hittar du helt enkelt prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Överskottet på allting du handlar går tillbaka till scouterna, så när du handlar möjliggör du att fler barn och unga får uppleva kompisar och äventyr hos Scouterna.

Gå in och köp prylar på Scoutshop

Annonsera

Kommunicera till 65 000 hushåll genom att annonsera i vår medlemstidning Scout som går ut 3 gånger om året. Här är tidningen i webbformat.

För priser och frågor kontakta: redaktionen@scout.se

klattring-i-skogen

Spara i Swedbank Humanfond och stötta Scouterna

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då kan du starta ett fondsparande i Humanfonden. Genom ideellt fondsparande bygger du upp ett sparande, samtidigt som Scouterna får två procent av ditt sparande varje år. Från 1 juli 2016 har även avgiften tagits bort i Humanfonden, vilket gör att fonden nu är avgiftsfri. Swedbank Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank. Humanfonden är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik. Sedan starten har spararna totalt skänkt över en miljard kronor till olika ideella organisationer. 2017 års fantastiska avkastning var 563 000 kronor. Stort tack till alla er som sparar i Humanfonden och möjliggör att fler barn och unga får uppleva kompisar och äventyr hos Scouterna.

Läs mer om Humanfonden här

Stöd Scouterna genom Postkodlotteriet

I Postkodlotteriet har du chans att vinna samtidigt som du stöder Scouterna.

Läs mer om Postkodlotteriet här

scouter-i-kanot

Kontakt

Har du frågor eller vill ha mer information? Kontakta gärna:

Scouternas kansli

Telefon: 08-568 432 00

E-post: info@scouterna.se

Adress: Box 420 34, 126 12 Stockholm

* Scouterna har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, är medlemmar i FRII och är gröna på Givarguidens lista. Under 2017 gick 5,5 % av vår insamling till administrativa kostnader och 3,5 % till insamlingskostnader. 88,5 % gick direkt till ändamålsenlig verksamhet. Under 2017 växte Scouterna med 4 nya världsförbättrare om dagen!