Ge en minnesgåva

Att ge en minnesgåva genom Scouterna är att ge fler barn och unga en meningsfull fritid där de får växa som individer och uppleva äventyr och kompisar tillsammans. Med ditt stöd kan vi öka takten i att lösa lokala och globala samhällsutmaningar, stötta våra kårer och ledare med olika verktyg och fortsätta driva förebyggande arbete inom flera områden med målet att skapa trygga individer och en säker verksamhet. Det finns massor att göra och med din minnesgåva gör vi världen bättre tillsammans!

Det finns flera olika sätt att ge en minnesgåva till Scouterna på och nedan väljer det alternativ som passar dig bäst. Om du betalar med kort eller swish e-handel kan du direkt välja mellan flera typer av gåvobevis via länken nedan. Vill du ha ett gåvobevis men betala på annat sätt är det bara att du hör av dig till Scouterna på info@scouterna.se eller 08-568 432 00 så hjälper vi dig så fort som möjligt.

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.

Swisha en gåva

Swisha din gåva till Scouternas 90-konto på      123 900 52 24. Kontakta Scouterna om du önskar ett gåvobevis

Sätt in pengar på vårt 90-konto

Vårt 90-konto är Bankgiro 900-3161, skriv gärna vem minnesgåvan avser i meddelanderaden och hör av dig till Scouterna och du önskar ett gåvobevis

Ditt stöd behövs!

Scouterna har verktyg och metoder som kan lösa samhällsutmaningar men saknar resurser för att kunna bidra fullt ut. Så du behövs. Vi förvandlar din minnesgåva till nytta för unga – unga som gör världen bättre! Tack för att du vill vara med och stödja Scouterna.

Tillsammans gör vi världen bättre!

scouterna-kanot

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.