JULPAKETET SOM INVESTERAR I BARN OCH UNGDOMARS FRAMTID

Letar du efter en julklapp till dina kunder och anställda samtidigt som du tar ett samhällsansvar? Med Scouternas julpaket bidrar du och ditt företag till att barn och unga kan vara sig själva och får en meningsfylld och trygg tillvaro fri från kränkningar och övergrepp.

Scouterna jobbar varje dag, året om, för att barn och unga ska må bra och känna sig accepterade som den de är. Vi gör det genom äventyr och kompisar och genom att skapa trygghet och gemenskap i vår verksamhet och i den lilla gruppen, patrullen. Här får barn vara sig själva utom tävlan och öva sig i att leda och ledas och känna trygghet i den de är. Det vet vi ger resultat för livet. När du investerar i julpaketet  hjälper du till att förebygga ensamhet och utanförskap. Tack vare ditt engagemang kan vi ge fler barn och unga möjlighet att bli accepterade som dem de är.

Här kan du beställa julpaketet med kort, bankuppgifter eller Swish. Fyll i formuläret längre ner på sidan om du hellre vill ha ett betalningsunderlag.

Beställ julpaketet här: pris 10 000 SEK

 Som motprestation till investeringen får ni ett kommunikationspaket som visar ert samhällsengagemang:

Innehåll:

  • Diplom att skriva ut och rama in.
  • Digitalt figurmärke 2019 att dela i egna kanaler eller som mejlsignatur.
  • Förslag på inlägg om ert engagemang till Sociala medier/digitala kanaler.
  • Avtalstid 1-3 år

Materialet är avsett för digitalt bruk och får bara användas i digitala kanaler (ej köpt media, ej tryck).

Länk till det digitala materialet får ni i ett separat mejl.

Beställning av betalningsunderlag

Musik i videon kommer från http://bensound.com/

Hit går pengarna

Scouterna har verktyg och metoder som kan lösa samhällsutmaningar som den psykiska ohälsan hos barn och unga men vi saknar resurser för att kunna bidra fullt ut. Så du behövs. När du köper Scouternas stödstrumpa kommer din gåva gå till att fler ska få ta del av Scouternas utbildningar Trygga Möten, Free being me och Acion on body Confidence. Utbildningar vars syfte är att all vår verksamhet ska vara trygg och säker, fri från kränkningar och övergrepp samt stärka barns självkänsla. Här kan du läsa mer om hur Scouterna jobbar för psykisk hälsa och en trygg fritid. Tack för ditt engagemang. Tillsammans gör vi världen bättre!